Amanida de carbassó amb salsa de menta i cacauet 

Els espaguetis (espirals) de carbassó són una bona alternativa a les amanides d'enciam, i pots combinar-ho igual amb les hortalisses i verdures que vulguis. És una recepta molt vistosa que es prepara en un moment. 

 

Per a fer els espirals de carbassó, necessitaràs un estri especial (espirilitzador), però si no en tens pots utilitzar un pelador de verdures i fer tires allargades, seran més amples però quedarà igual de bo!! :)

Ingredients:

  • 1 carbassó petit

  • Maduixes (o una fruita de temporada)

  • Tomàquets xerri

  • Pebrot vermell

  • Espàrrecs

  • Nous

  • Per a la salsa:
    30g cacauets torrats, 15 fulles de menta fresca, 1/2 dent d'all, 2-3 C. oli d'oliva, unes gotes de suc de llimona, sal (o llevadura de cervesa) i pebre al gust. 

Preparació:

  • Talla el carbassó en espirals (si no tens cap estri especial, pots utilitzar el pelador i fer tires més grans).

  • Trosseja la resta de vegetals i, en un bol, ajunta-ho amb el carbassó.

  • Tritura tots els ingredients de la salsa fins que quedin ben integrats i barreja-ho bé amb l'amanida que havies reservat al bol.

NOTES: pots preparar amb antelació els espirals de carbassó i conservar-los a la nevera durant uns dies. 

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia