

Amanida de col blanca

Ingredients ( 4 racions ):
-
250 g de col blanca (aprox. 1/4 de col)
-
2 pastanagues petites
-
1 poma verda
-
1 iogurt natural o de soja o 125 g de formatge fresc batut
-
1 c. d'oli d'oliva verge extra
-
1 c. tahin (pasta de sèsam) (opcional)
-
1 polsim de pebre negre
-
Suc de 1/2 llimona o llima
Preparació:
-
Talla la col, les pastanagues i la poma a trossos petits (pots fer-ho a mà o amb un processador d'aliments).
-
Ajunta i barreja bé la resta d'ingredients fins aconseguir una textura de salsa.
-
Afegeix la salsa per damunt dels vegetals i barreja-ho.
-
Per a l'acabat, pots utilitzar llavors de sèsam negre o altres pipes / llavors.
Si te'n sobra ho pots reservar a la nevera, es conserva bé durant 2-3 dies.
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.