Amanida de col blanca

Ingredients ( 4 racions ):

  • 250 g de col blanca (aprox. 1/4 de col)

  • 2 pastanagues petites

  • 1 poma verda

  • 1 iogurt natural o de soja o 125 g de formatge fresc batut

  • 1 c. d'oli d'oliva verge extra

  • 1 c. tahin (pasta de sèsam) (opcional)

  • 1 polsim de pebre negre

  • Suc de 1/2 llimona o llima

Preparació:

  • Talla la col, les pastanagues i la poma a trossos petits (pots fer-ho a mà o amb un processador d'aliments).

  • Ajunta i barreja bé la resta d'ingredients fins aconseguir una textura de salsa. 

  • Afegeix la salsa per damunt dels vegetals i barreja-ho.

  • Per a l'acabat, pots utilitzar llavors de sèsam negre o altres pipes / llavors. 

Si te'n sobra ho pots reservar a la nevera, es conserva bé durant 2-3 dies.

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia