top of page


Amanida de llegums, quinoa i vinagreta

Ingredients ( 2-3 racions ):
-
1 pot de mongeta blanca (400 g. aprox.)
-
60 - 80 g de quinoa cuita
-
1/2 pebrot vermell
-
1/2 pebrot verd
-
1 ceba petita
-
1/4 d'alvocat
-
6-8 fulles de menta
-
3c. d'oli d'oliva verge extra
-
5c. de vinagre de vi
Preparació:
-
Per a la vinagreta: Talla a trossos petits (a mà o amb processador d'aliments) els pebrots i la ceba. Afegeix l'oli i el vinagre. Reserva-ho.
-
Ajunta els llegums amb la quinoa i l'alvocat trossejat.
-
Afegeix la vinagreta de pebrots per damunt i decora-ho amb unes fulles de menta.
Pots afegir unes fulles de menta per a fer la vinagreta també.
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.
bottom of page