Amanida de llegums, quinoa i vinagreta

Ingredients ( 2-3 racions ):

  • 1 pot de mongeta blanca (400 g. aprox.)

  • 60 - 80 g de quinoa cuita

  • 1/2 pebrot vermell

  • 1/2 pebrot verd

  • 1 ceba petita

  • 1/4 d'alvocat

  • 6-8 fulles de menta

  • 3c. d'oli d'oliva verge extra

  • 5c. de vinagre de vi

Preparació:

  • Per a la vinagreta: Talla a trossos petits (a mà o amb processador d'aliments) els pebrots i la ceba. Afegeix l'oli i el vinagre. Reserva-ho.

  • Ajunta els llegums amb la quinoa i l'alvocat trossejat. 

  • Afegeix la vinagreta de pebrots per damunt i decora-ho amb unes fulles de menta. 

Pots afegir unes fulles de menta per a fer la vinagreta també.

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia