top of page


Amanida de quinoa i salmó
Ingredients ( 2-3 racions ):
-
Fulles d’enciam o espinacs o brots verds
-
Tomàquets xerris
-
Pebrot vermell
-
Pastanaga
-
Cebes en conserva
-
2-3 talls de salmó fumat
-
40-50g de quinoa (en cru)
-
Olivada i fulles alfàbrega al gust
Preparació:
-
Cou la quinoa: utilitza 2 parts d'aigua o caldo de verdures per una de quinoa. Cou durant 15-17 minuts.
-
Munta l’amanida amb les fulles a la base, la resta d’hortalisses per damunt i acaba-la amb la quinoa i el salmó fumat.
-
Decora al gust amb una mica d’olivada per damunt i unes fulles d’alfàbrega
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

bottom of page