Amanida de quinoa i salmó

Ingredients ( 2-3 racions ):

  • Fulles d’enciam o espinacs o brots verds

  • Tomàquets xerris

  • Pebrot vermell

  • Pastanaga

  • Cebes en conserva

  • 2-3 talls de salmó fumat

  • 40-50g de quinoa (en cru)

  • Olivada i fulles alfàbrega al gust

Preparació:

  • Cou la quinoa: utilitza 2 parts d'aigua o caldo de verdures per una de quinoa. Cou durant 15-17 minuts.

  • Munta l’amanida amb les fulles a la base, la resta d’hortalisses per damunt i acaba-la amb la quinoa i el salmó fumat.

  • Decora al gust amb una mica d’olivada per damunt i unes fulles d’alfàbrega

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia