

Bombons de quinoa i xocolata
Sovint se'ns fa una muntanya menjar de forma saludable en èpoques de festes com el Nadal....això es tradueix en començar l'any amb uns quilos de més i amb poques ganes per a recuperar els bons hàbits.
Menjar de forma saludable no implica renunciar a menjar bo i gustós, però si que ens toca ser més creatius a l'hora d'elaborar els menús. Aquesta és la meva proposta per que gaudeixis d'unes postres bones (i ràpides) sense deixar de cuidar-te!

Ingredients:
-
60g de xocolata negra (mínim 75-80% cacau)
-
½ cullerada sopera d'oli de coco (o oli d'oliva)
-
25g de quinoa inflada (ho pots canviar per arròs inflat o mill inflat)
-
30g d’avellanes
-
Coco rallat per decorar
Preparació:
-
Fon la xocolata al bany maria.
-
Barreja la quinoa inflada amb les avellanes (prèviament passades per la picadora).
-
Afegeix la xocolata i l’oli i barreja bé tots els ingredients.
-
Omple glaçoneres o motlles petits i reserva al congelador durant una hora fins que se solidifiqui.
NOTES: pots preparar-ho en un motlle gran (com si fos un torró). Si prefereixes donar-li un toc més dolç pots picar les avellanes juntament amb 2-3 dàtils (els pots bullir durant 3-4 minuts per a poder-los triturar bé).
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.