Crema de cacau i avellanes

Ingredients:

  • 85g d'avellanes torrades

  • 120-140ml de llet o beguda vegetal*

  • 8-10 dàtils 

  • 30g de cacau pur en pols 

  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva (pots afegir una cullerada d'oli de coco, però és opcional) 

  • Unes gotes d'essència de vainilla

Preparació:

  • Deixa els dàtils en remull uns 45-60' (no és imprescindible, però et permetrà triturar-los millor per a la crema).

  • Triturar les avellanes amb una picadora o robot de cuina (vés deixant reposar la picadora cada 15-20"). 

  • Afegeix la resta dels ingredients i tritura de nou fins aconseguir una pasta uniforme. 

  • Deixa-la reposar una estona a la nevera per aconseguir una millor consistència.        

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

Aquesta és una d'aquelles receptes que no falten mai a casa nostra (quan la proveu en sabreu el motiu 😉). És tracta de la versió saludable de la clàssica "nocilla"....si n'heu llegit l'etiqueta haureu observat que ve carregada de sucres, greixos saturats i amb només un 4% d'avellanes. 

Però ja veieu que sempre tenim opcions per a que menjar sa no sigui avorrit ni insípid com ens volen fer creure!

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia