

Crema de cacau i avellanes
Ingredients:
-
85g d'avellanes torrades
-
120-140ml de llet o beguda vegetal*
-
8-10 dàtils
-
30g de cacau pur en pols
-
2 cullerades soperes d'oli d'oliva (pots afegir una cullerada d'oli de coco, però és opcional)
-
Unes gotes d'essència de vainilla
Preparació:
-
Deixa els dàtils en remull uns 45-60' (no és imprescindible, però et permetrà triturar-los millor per a la crema).
-
Triturar les avellanes amb una picadora o robot de cuina (vés deixant reposar la picadora cada 15-20").
-
Afegeix la resta dels ingredients i tritura de nou fins aconseguir una pasta uniforme.
-
Deixa-la reposar una estona a la nevera per aconseguir una millor consistència.
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

Aquesta és una d'aquelles receptes que no falten mai a casa nostra (quan la proveu en sabreu el motiu 😉). És tracta de la versió saludable de la clàssica "nocilla"....si n'heu llegit l'etiqueta haureu observat que ve carregada de sucres, greixos saturats i amb només un 4% d'avellanes.
Però ja veieu que sempre tenim opcions per a que menjar sa no sigui avorrit ni insípid com ens volen fer creure!