Crema de carabassa i coco

Ingredients:

  • 600g de carbassa

  • 1 ceba

  • 1 pastanaga

  • 2 dents d'all 

  • 200g de llet de coco 

  • 300g d'aigua o caldo vegetal (ajustar la quantitat al gust)

  • Un polsim de nou moscada i de pebre vermell dolç

  • Toppings: sèsam negre, curri, ametlla laminada i alfàbrega deshidratada 

Preparació:

  • Pela la carbassa, la ceba, la pastanaga i els alls i trosseja-ho.

  • Fica-ho en una olla juntament amb la llet de coco, l'aigua  o caldo vegetal, la nou moscada i el pebre vermell.  Cou durant 20-25 minuts, tritura-ho i decora al gust. 

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

Em declaro fan incondicional de la carbassa....i de les cremes de verdura! Crec que aquesta crema de carbassa i coco és de les meves preferides. El coco i les espècies li aporten el toc especial que la fa diferent de les típiques cremes de verdura avorrides i sense sabor. 

Ja sabeu que m'agraden les receptes que no requereixin invertir massa temps, i aquesta n'és un exemple!

Us deixo amb la recepta, que podeu adaptar i variar al vostre gust!!!

NOTES: si vols una crema més gustosa, pots saltejar inicialment les verdures amb oli d'oliva durant 6-8 minuts i posteriorment bullir-ho (amb la llet de coco i l'aigua) durant 15-18 minuts. 

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia