

Crema de carabassa i coco
Ingredients:
-
600g de carbassa
-
1 ceba
-
1 pastanaga
-
2 dents d'all
-
200g de llet de coco
-
300g d'aigua o caldo vegetal (ajustar la quantitat al gust)
-
Un polsim de nou moscada i de pebre vermell dolç
-
Toppings: sèsam negre, curri, ametlla laminada i alfàbrega deshidratada
Preparació:
-
Pela la carbassa, la ceba, la pastanaga i els alls i trosseja-ho.
-
Fica-ho en una olla juntament amb la llet de coco, l'aigua o caldo vegetal, la nou moscada i el pebre vermell. Cou durant 20-25 minuts, tritura-ho i decora al gust.
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

Em declaro fan incondicional de la carbassa....i de les cremes de verdura! Crec que aquesta crema de carbassa i coco és de les meves preferides. El coco i les espècies li aporten el toc especial que la fa diferent de les típiques cremes de verdura avorrides i sense sabor.
Ja sabeu que m'agraden les receptes que no requereixin invertir massa temps, i aquesta n'és un exemple!
Us deixo amb la recepta, que podeu adaptar i variar al vostre gust!!!
NOTES: si vols una crema més gustosa, pots saltejar inicialment les verdures amb oli d'oliva durant 6-8 minuts i posteriorment bullir-ho (amb la llet de coco i l'aigua) durant 15-18 minuts.