Crema d'espinacs i alvocat

Ingredients (2 racions):

  • 1/2 L. de beguda de soja (o altres begudes vegetals o llet)

  • 1,5 tasses de fulles d’espinacs

  • ½ alvocat

  • 100 ml de llet de coco (opcional)

  • Un polsim de sal

  • Un polsim de pebre negre

  • 1 c. d'all en pols

  • Per decorar: avellanes torrades

Preparació:

  • Tritura tots els ingredients (menys les avellanes) en una batedora o robot de cuina fins aconseguir una textura fina.

  •  Trosseja les avellanes torrades i disposa-les per damunt la crema.     

A banda de les avellanes, pots utilitzar unes gotes d'oli d'oliva per a decorar el plat.

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia