


Elaboració de menús
Segons la Llei de Sanitat i Seguretat Alimentària i Nutrició 17/2011, tots els menús de restauració col·lectiva han d'adaptar-se a possibles al·lèrgies o intoleràncies alimentàries. Així mateix, han d'estar eleborats i supervisats per professionals formats en Nutrició Humana i Dietètica.
-
Elaboració i supervisió de menús per a diferents grups i col·lectivtats (escoles, casals, residències, càterings i empreses, etc.)
-
Adaptació per a intolerants i altres situacions
-
Elaboració de la carta d'informació nutricional i d'al·lèrgenes dels plats
Restauració:
-
Planificació i revisió de menús
-
Valoració i informació nutricional dels plats
-
Control d'al·lèrgens alimentaris (Reglament 1169/2011, pel qual tots els bars i restaurants hauran de proveir als seus clients tota la informació relacionada amb els al·lèrgens dels plats que serveixin)
Si necessites ampliar alguna informació sobre l'elaboració de menús no dubtis en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.