

Galetes de carbassa
Sempre he pensat que despertar-se és menys dur si m'espera un bon esmorzar a la taula :)
La carbassa és d'aquests aliments que m'encanten per la seva versatilitat....tant la pots utilitzar en receptes salades com fer-ne unes galetes ideals per als esmorzars de la setmana :)
Us deixo una proposta de galetes sense sucres ni additius afegits, que poden formar part d'un bon esmorzar o berenar.

Ingredients:
-
100g carbassa cuita
-
75g de flocs de civada + 75g farina civada (o una altra farina integral)
-
5 dàtils (remullats en aigua durant 30-45')
-
2 porcions de xocolata negra
-
3 C. S. de beguda vegetal o llet
-
2 C. S. d'oli d'oliva
-
1 ou
-
Unes gotes de vainilla i un polsim de sal
Preparació:
-
Amb una forquilla, xafa la carbassa i reserva-ho. Tritura els dàtils amb la llet i reserva també.
-
En un bol barreja els flocs i la farina de civada amb la sal. Afegeix la resta d'ingredients i barreja-ho bé.
-
Amb les mans o bé amb dues culleres dona forma a les galetes i col·loca-les en una safata per a forn.
-
Cou durant uns 20-25' a 175ºC.
-
Deixa-les refredar damunt una reixeta...i a gaudir-les! :)
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.