

Gaspatxo de maduixes

Ingredients ( 2-3 racions ):
-
250 g. de maduixes
-
250 g. de tomàquet
-
40 g. de ceba
-
40 g. de pebrot verd
-
1 dent d'all
-
Sal i pebre al gust
-
1c. de vinagre
-
1c. d'oli d'oliva
-
100 g. d'aigua o de glaçons
Preparació:
-
Fica tots els ingredients en una batedora o processador d'aliments i tritura'ls bé.
-
Serveix en un tassó o plat fons i decora amb un raig d'oli d'oliva o bé amb unes fulles de menta o d'alfàbrega.
-
Serveix ben fresquet.
Si prefereixes un gaspatxo més líquid, pots afegir una mica més d'aigua. Els vegetals són opcionals, pots fer les teves variacions, per exemple, afegir cogombre o altres.
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.