

Hummus de llenties
Ingredients ( 3 - 4 racions ):
-
400g de llenties cuites
-
20g de llavors de sèsam torrat o de tahin
-
1 dent d'all
-
Suc de mitja llimona
-
10 ametlles crues
-
1 c. de comí en pols
-
Un polsim de sal (opcional)
-
2 - 3 c. d'oli d'oliva (25-30g) + 30g d'aigua
-
1 c. de pebre vermell dolç (per decorar)
Preparació:
-
Introdueix tots els ingredients en un processador d'aliments i tritura fins aconseguir una textura com de paté.
-
Si utilitzes les llavors de sèsam en comptes de tahin, pots triturar primer les llavors i a continuació afegir-hi la resta d'ingredients.
-
Serveix decorat amb un raig d'oli d'oliva (opcional) i un polsim de pebre vermell dolç.
Pots utilitzar-ho com a aperitiu o com a plat principal, acompanyat amb verdures i hortalisses crues (crudités) com la pastanaga, tomàquets xerri, cogombre, xampinyons, carbassó, etc.
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.
