

Musli d'avena i poma
Em declaro una amant de l'avena (sobretot per les propietats nutricionals i la sacietat que aporta), però reconec que de per si no és un aliment molt saborós precisament, així que no queda més que donar-li un toc d'imaginació i de carinyo :)

Ingredients:
-
2 tasses de flocs de civada (avena)
-
1 tassa de cereals inflats sense sucre (blat, arròs, mill, etc.)
-
1 plàtan
-
2 pomes
-
2 C. S. d'oli d'oliva (o oli de coco)
-
Un grapat de fruits secs (naturals)
-
1c. de canyella en pols
Preparació:
-
Amb una forquilla, xafa el plàtan i reserva'l.
-
Pela i talla la poma a daus petits.
-
En un bol barreja tots els ingredients fins que quedi tot ben integrat.
-
Estén la barreja sobre una safata per a forn i cou durant uns 15-25' a 170-175ºC.
-
Un cop refredat, guarda en un pot de vidre.
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.