

Nutrició clínica i esportiva

N U T R I C I Ó C L Í N I C A
La salut és un dels motius principals pels que ens plantegem iniciar un tractament dietètic. Un estil de vida saludable pot contribuir a la millora dels símptomes relacionats amb algunes malalties, així com a millorar la qualitat de vida en general.
Aquestes són algunes de les situacions clíniques que podem millorar amb l'alimentació:
-
Sobrepès i obesitat
-
Baix pes
-
Hipercolesterolèmia, hipertensió arterial (HTA) o triglicèrids elevats
-
Anèmia
-
Retenció de líquids
-
Resistència a la insulina
-
Osteoporosis
-
Problemes de tiroides o ovaris poliquístics
-
Dèficit de DAO
-
Intoleràncies alimentàries (celiaquia, lactosa, fructosa, etc.)
N U T R I C I Ó E S P O R T I V A
L'alimentació és un factor clau a l'hora d'aconseguir un bon rendiment esportiu.
Assolir i mantenir una composició corporal òptima, així com una correcta intervenció nutricional abans, durant i després de l'activitat física, ens permetrà potenciar els resultats de l'entrenament.
-
Estudi de la composició corporal
-
Planificació alimentària segons modalitat esportiva i nivell d'entrenament
-
Assessorament nutricional en situacions especials (problemes digestius, intoleràncies alimentàries, etc.)
-
Planificació nutricional per a competicions
-
Assessorament en suplementació

Si necessites ampliar alguna informació sobre nutrició clínica i /o esportiva, no dubtis en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.