top of page

Nutrició  clínica i esportiva

N U T R I C I Ó   C L Í N I C A 

La salut és un dels motius principals pels que ens plantegem iniciar un tractament dietètic. Un estil de vida saludable pot contribuir a la millora dels símptomes relacionats amb algunes malalties, així com a millorar la qualitat de vida en general. 

Aquestes són algunes de les situacions clíniques que podem millorar amb l'alimentació:

  • Sobrepès i obesitat

  • Baix pes

  • Hipercolesterolèmia, hipertensió arterial (HTA) o triglicèrids elevats

  • Anèmia

  • Retenció de líquids

  • Resistència a la insulina

  • Osteoporosis

  • Problemes de tiroides o ovaris poliquístics

  • Dèficit de DAO

  • Intoleràncies alimentàries (celiaquia, lactosa, fructosa, etc.)

N U T R I C I Ó   E S P O R T I V A  

L'alimentació és un factor clau a l'hora d'aconseguir un bon rendiment esportiu. 

Assolir i mantenir una composició corporal òptima, així com una correcta intervenció nutricional abans, durant i després de l'activitat física, ens permetrà potenciar els resultats de l'entrenament. 

  • Estudi de la composició corporal

  • Planificació alimentària segons modalitat esportiva i nivell d'entrenament

  • Assessorament nutricional en situacions especials (problemes digestius, intoleràncies alimentàries, etc.)

  • Planificació nutricional per a competicions 

  • Assessorament en suplementació

Si necessites ampliar alguna informació sobre nutrició clínica i /o esportiva, no dubtis en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

bottom of page