Paté de pera i anacard

Ingredients:

  • 2 tasses d'anacards crus (prèviament remullats)

  • 2 C. de suc llimona

  • 1C tahin o bé de llavors de sèsam

  • ½  pera

  • ¼ tassa de llet ametlla

  • Un polsim d'all en pols

  • Un polsim de sal i espècies al gust 

  • Un polsim de llevat cervesa o llevat nutricional (opcional)

Preparació:

  • Deixa els anacards en remull durant 2-3 hores (o bé durant tota la nit).

  •  En un robot o processador d'aliments, ajunta tots els ingredients (afegeix també els anacards escorreguts) i tritura fins a obtenir una textura fina (sense grumolls).    

Pots servir-ho acompanyat d'unes torrades o biscotes o bé de crudités (pastanaga, cogombre, etc.).

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia