

Paté de pera i anacard
Ingredients:
-
2 tasses d'anacards crus (prèviament remullats)
-
2 C. de suc llimona
-
1C tahin o bé de llavors de sèsam
-
½ pera
-
¼ tassa de llet ametlla
-
Un polsim d'all en pols
-
Un polsim de sal i espècies al gust
-
Un polsim de llevat cervesa o llevat nutricional (opcional)
Preparació:
-
Deixa els anacards en remull durant 2-3 hores (o bé durant tota la nit).
-
En un robot o processador d'aliments, ajunta tots els ingredients (afegeix també els anacards escorreguts) i tritura fins a obtenir una textura fina (sense grumolls).
Pots servir-ho acompanyat d'unes torrades o biscotes o bé de crudités (pastanaga, cogombre, etc.).
Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis
en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.
