Snack de cigrons

Ingredients :

  • 1 pot de cigrons cuits (400g aprox.)

  • Un raig d'oli d'oliva verge extra

  • 1/2 c. de clau

  • 2 c. d'all en pols

  • 1 c. de coriandre

  • 1 c. de sal

  • 2 c. de pebre vermell dolç i 1c. de pebre vermell picant

  • 1 c. de comí

  • 2 c. de pebre negre

  • 1 c. canyella

Preparació:

  • Fes una barreja amb totes les espècies 

  • Impregna els cigrons amb l'oli d'oliva i afegeix-los a la barreja d'espècies (mou-los per a que quedin ben sucats)

  • Cou els cigrons al forn uns 30' a 200ºC (fins que quedin cruixents)

  • Deixa'ls eixugar damunt una reixeta abans de servir 

Les espècies són opcionals, pot fer una barreja amb les teves espècies preferides. 

Controla el temps de cocció, pot variar lleugerament segons el forn o la quantitat de cigrons que hi fiquis. 

Si necessites ampliar alguna informació sobre les meves receptes, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

© 2017. Esther Vives - Dietista Nutricionista

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Fotografies corporatives per ALFA Fotografia