top of page
IMG_20191119_220026_543.jpg

HOLA, SÓC L'ESTHER

L'única recepta miraculosa es diu "canvi d'hàbits" i un hàbit, lluny de proporcionar resultats instantanis com els que demanda la nostra societat, els proporciona a llarg termini. Perquè un hàbit, una vegada adquirit, a més de canviar-nos per fora, també ho fa per dins.

Consulta la meva formació aquí.

Hola! Sóc l’Esther, graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Lleida.

Durant aquests anys d’experiència com a dietista – nutricionista he pogut observar que cada vegada som més conscients del paper que juga l’alimentació sobre la nostra salut. Saber escollir bé què entra a la nostra despensa (encara que la indústria i la publicitat alimentària no ens ho posin fàcil) és clau a l’hora de prevenir certes patologies.

He après també que la única recepta miraculosa s’anomena “canvi d’hàbits” i que un hàbit, lluny de proporcionar resultats instantanis com els que reclama la nostra societat, els proporciona a llarg termini. Perquè un hàbit, un cop adquirit, ens canvia no només per fora, sinó també per dins. 

Un canvi d’hàbits que, sumant l’activitat física a la nutrició, dóna lloc a una combinació que pot suposar un gran salt qualitatiu en el nostre estil de vida. 

He descobert en la possibilitat de combinar ingredients la solució contra els menús avorrits i monòtons. No ofereixo dietes ni productes miraculosos, ofereixo menús personalitzats als gustos, hàbits i necessitats de cadascú. Perquè ni tots els menús serveixen per a tots, ni el mateix menú serveix per a sempre.

M’encanta cuinar. M’apassiona descobrir nous aliments i receptes, i això és el que intento transmetre als meus pacients. I és que tots ens hem cansat dels menús en que el pollastre a la planxa i les mongetes bullides són sempre els protagonistes.

I per tot això estic aquí. Per a que aconsegueixis sentir-te satisfet d’haver aconseguit allò que un dia se’t feia un món i que, en equip, només ha estat una muntanyeta per la que anar escalant per parts.  

Si necessites ampliar alguna informació, no dubtis

en contactar amb mi a evc.dietistanutricionista@gmail.com o a través del formulari de contacte.

bottom of page